dilluns, 25 de juliol del 2011

Experiència entre tigres

Una de les activitats que es poden fer a Tailàndia és passar una estona entre tigres.
Fa una mica de respecte, perquè no dir-ho, però també té un toc d'adrenalinai de novetat que cal experimentar.Lloguem un matí amb el Nippon que té una agència que ens portarà a Tiger Kingdom i també a la fàbrica de joies Gems Gallery i un espectacle de monos a MaerimMonkey School, on els ensinistren per als pagesos, ens expliquen.Arribem a Tiger Kingdom i ens disposem a compartir una estona amb els tigres més petits i també amb els més grans, tenen 2 anyets. Es veu que a partir d'aquesta edat ja no els utilitzen amb els turistes, doncs ja tenen bastantes opcions de que se'ls hi giri el cap.

Estem uns deu minuts amb els petitons, igual que gatets.

Després ja canviem de zona i ens toca amb els de dos anyets, estan ben endormiscats. Ens diuen que els hi han donat el menjar fa poc i ara estan a l'hora de la migdiada. Les males veus diuen que potser el que estan és una mica dopats.

A l'escola de les mones fan un espectacle tipus circ, no ens agrada pas massa.


Per acabar el matí anem a la Gems Gallery, on ens ensenyen com treballen la pedra local gema i acabem comprant un regalet per a les mamis.
En nippon ens du de tornada a Chiangmai i abans en convida a menjar xinés, que estava de "lujo" i també ens acompanya fins la seva 2a agència per fer-nos un DVD amb imatges que ell ha fet mentre nosaltres estavem a les activitats.

Bon xaval en Nippon, una mica xerraire però bé.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada